19 Aralık 2013 Perşembe

Who Unfollowed Me

Merhaba, Bugün size twitter takip olaylarında kullanacağınız bir sistemin tanıtımını yapacağım,
Who Unfollowed Me sitesi sayesinde twitterda hastag ile kastığımız takipçilerin bizi takibi birakip birakmadiğini öğrenebileceksiniz. Bu site bize neyi sağlıyor ? Twitterda bir çok insanın kullandığı takip et/takibi bırak yöntemi yaptığını bilmeyen yoktur. Takipçi hastaglerinden kastıkları bu takipçileri önce takip edip, sonra takibi bırakırlar. Bu sayede takipçi sayılarını yüksek tutarlar, takip ettikleri kişi sayılarını az tutarlar. Bu da o kişinin hesap kalitesini yükseltir. Şimdi bunları nasıl bulacağız ona gelelim.

Öncekikle Takibi Bırakanlar sitesine gidiyoruz. 'Sign in with Twitter' butonuna tıklayıp, twitter bağlantımızı sağlıyoruz. Bağlantı sağlandıktan sonra ikinci adımda bize 2 seçenek sunuyor. Bu seçenekler uygulama sayfasını takip etme ve uygulamanın bulduğu unfollowers sayısını twitter adresimizde paylaşmadır. Size kalmış seçenekleri devre dışı bırakabilirsiniz, ama ben bırakmıyorum. Çünkü yapımcıların bize sunduğu bedava bu hizmetin karşılığını bu şekilde biraz da olsa onlara verebiliyoruz.

Daha sonra 'Start' butonuna tikliyoruz ve kullanıcılar listeleniyor. Bu kişiler sizi takibi bırakanlardır. Her kullanıcının sağıkdaki X (çarpı)'ya tıklayarak onları unfollow edebiliyoruz.

Bugünlük bu kadar,
Twitter ile ilgili araçları paylaşmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok: